2016-ban indított véleméyblog terméktesztelés témában.

Tesztek és vélemények termékekről

Tesztek és vélemények termékekről

Chio Kettle Chips teszt

2018. május 14. - KaS

A termékről néhány mondat a gyártó honlapjáról:

Kettle gyártási technológia

A különleges Kettle sütési technológia egy teljesen más fogyasztási élményt eredményez: nem folyamatos sütéssel készülnek, mint a hagyományos termékeink, hanem nagyobb tételekben, egy nagy üstben (kettle) kerülnek lesütésre.

Kettle Chips

A Chio Kettle Cooked Chipsekhez csak kitűnő minőségi burgonyát használunk, amelyeket a hagyományosnál vastagabb szeletekre vágunk, rajta hagyva a héját. A szeleteket nagyon lassan, speciális üstben addig sütjük, amíg arany barnák és igazán ropogósak lesznek.

A Chio Kettle Chipsek 3 ízben kaphatóak:
- Sour Cream & Spring Onion
- Rosemary & Sea Salt
- Fine Chili & Paprika

Új eljárással készült, ahogy fentebb is olvasható, az íze valóban különbözik(Ennek köszönhetően gondolom). A csomagolása is megnyerő a terméknek. 

chips_teszt.jpg

Ára viszont magasabb az ártlagnál. Valóban különleges chips, de mindezt az ára is tükrözi. Inkább azoknak javaslom, akik minőségi és nem mennyiségi nassolók.

Rengeteg féle chips létezik, némelyik eltűnik, persze sok évek óta kapható. Kiváncsi leszek ez a chips milyen útra jut. Ha az árát átárazzák akkor elképzelhetőnek tartom hogy nagyon sikeres lesz.  Persze lehet , hogy az új gyártási technológia mindezt nem teszi lehetővé.

A bejegyzés trackback címe:

https://teszteredmeny.blog.hu/api/trackback/id/tr4813937272

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása