2016-ban indított véleméyblog terméktesztelés témában.

Tesztek és vélemények termékekről

Tesztek és vélemények termékekről

Philips OneBlade borotva teszt (2019)

2019. március 19. - KaS

Philips OneBlade Face + Body borotva teszteltem.

kep11.jpgMint ahogyan a képen is látszik van arcszőrzetem, úgy két éve. Mindig kicsit másra van borotválva. Nekem fontos egy ilye készülékné, hogy lehessen vele egyenes vonalakat vágni. Vagyis nem teljesen egyeneset mindig, lényeg hogy vonalakat.

A készülék kinézetre nekem nem annyira tetszik, de a használhatósága annál jobban. a készülékkel elsőre ne gondoljuk, hogy úgy fogjuk levágni a szakállunkat, mint a Barber szalonban a kedvenc fodrászunk, de még másodjára sem. DE!!!! Sok felkiáltójellel, az a lényeg, hogy egy idő után nagyon jól lehet használni. Meg kell tanulni kezelni, akinek van rá mód, az máson gyakoroljon, de gyanítom , hogy ez nem sok mindenkinek adatik meg. Szóval, lehet szabadság ideje alatt érdemes.

Ha úgy számoljuk, hogy a Barber szalonban 3000 Ft egy szakállvágás, 2 hetente járunk, akkor elmondható, hogy a készülék 2 hónap alatt visszahozza az árát. Úgy gondolom nagyon jó vétel lehet a készülék.  

main-teaser_default.png

Youtube kibontós videó: https://youtu.be/gjtnUP9KWT0 

A legtöbb nagyobb online shopban megvásárolható a termék, több ofline boltban is természetesen, aki esetleg ott akarja megvenni.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://teszteredmeny.blog.hu/api/trackback/id/tr9514701844

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása