2016-ban indított véleméyblog terméktesztelés témában.

Tesztek és vélemények termékekről

Tesztek és vélemények termékekről

GOT2B BOHÓKÁS HAJFORMÁZÓ (playful) - Teszt

2017. május 22. - KaS

A címben szereplő terméket kezdtem el tesztelni. Tudni kell rólam, hogy hullámokban érdekel, hogyan néz ki a hajam. Mármint ez nem azt jelenti, hogy hullámosan szeretem hordani, hanem hogy néhe nagyon előtérbe kerül a hajam, néha meg nagyon nem számít. tudom, hogy az utóbbi rossz dolog. Ez főként azóta van, hogy egy kis része nincs meg a hajamnak. Nem vészes a szitu, de tény hogy hiányzik néhány hajhagyma.

Mondjuk lehet ugy egy jó fodrász vagy egy jó hajformázó tud ezen éppen segíteni.

Elég sok fodrászon túl vagyok és talán még több hajformázón. A fodrászokkal kezdem, akkor azt vettem észre, hogy első alkalommal nagyon szuperül levágják a hajam. Aztán meg nem, nem figyelnek annyira, inkább sietnek és a 3. vagy 4. alkalom után keresek egy másik fodrászt.

Na a hajfórmázóknál kicsit kitartóbb vagyok. Megvásárolám, általában elhasználom a doboz tartalmát, utána vállik el , hogy maradok annnál a terméknél vagy keresek egy másikat. 

 got2b-bohokas-hajformazos_teszt_velemeny.png

Termékleírásban ez szerepel:

Styling primer, mely megalapozza a tartást és kontrollt számtalan hajformázási stílus számára, legyen az sima, esetleg csavart hajfonat vagy konty.

Hát egy angol fordításnak tűnik, meg talán nem is férfi hajra szánták, nem tudom. 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://teszteredmeny.blog.hu/api/trackback/id/tr7012532943

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása