2016-ban indított véleméyblog terméktesztelés témában.

Tesztek és vélemények termékekről

Tesztek és vélemények termékekről

Swiffer Secrets - Érdemes kipróbálni.

2023. május 15. - KaS

A Swiffer egy amerikai tisztítószer-márka, amelyet a Procter & Gamble gyárt. Az 1997-ben bevezetett márka rendkívül hasznos termékeket tartalmaz.

Én, amit most kipróbáltam az egy többfunkciós termék. Egyetlen eszköz a padló sepréséhez és felmosásához! Finompor összegyűjtésére a porszívózás kiegészítőjeként is használható, vagy két takarítás között, hogy ne kelljen olyan gyakran sort keríteni a nagytakarításra.

teaser_default.jpg

A törlőkendő vastagságának és különleges mintázatának, valamint elektrosztatikus tulajdonságának köszönhetően az összes port összegyűjti és a kendőbe zárja. A takarítás ezzel nem ért véget: miután megszabadult a portól, kezdődhet a felmosás! 

Én home office dolgozok. Gyakran iszok egy kávét, kiszaladok a konyhába. És ezekben a percekben a Swiffert használva takarítok is egy kicsit. Rendkívül hatékony és gyors takarítást tesz lehetővé.

1684160241017.jpg

Minden nagyobb boltban vagy webáruházban megvásárolható. Érdemes kipróbálni. Rendkívül jó áron megvehető a kezdő szett. 

Utána pedig hozzá vásárolható nedves és száraz törlő. 

A bejegyzés trackback címe:

https://teszteredmeny.blog.hu/api/trackback/id/tr2918124600

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása