2016-ban indított véleméyblog terméktesztelés témában.

Tesztek és vélemények termékekről

Tesztek és vélemények termékekről

Cif ecorefill utántöltő teszt

2020. július 19. - KaS

A CIf egy új termékkel jött ki, egy utántöltővel amivel a kiürült flakonokat fel lehet tölteni. Sokkal kisebb az utántöltő mérete, így környezetbarátabb. 

img_7914.JPG

Nekem kicsit arra hasonlít, mint amikor a mosóporokat elkezdték egyre kisebb és koncentráltabb kiszerelésben árulni. Itt is valami ilyemi történik. A műanyag használatot emelik ki , hogy kevesebb kell a kis utántöltőhöz. Én azért azt is kiemelném, hogy a szállítás is sokkal olcsóbb. Több ilyen terméket lehet szállítani egy kamionnal, egy hajóval... A boltok polcain is kevesebb helyet foglal. Kérdés számomra, hogy majd az árban is lesz e különbség, vagy egyszerűen a gyártó fog többet keresni rajta, a fogyasztónak meg annyi marad hogy környezettudatosabbnak érezheti magát. 

A termék maga jó, azzal nincs probléma. Tökéletesen tisztít, gyorsan el lehet végezni a fürdőszoba takarítását. Ha lesz csomagajánlat az utántöltőre, mondjuk 6 darabos csomagban kedvező áron, akkor biztosan fogok vásárolni. A tisztítószerek között könnyen elfér az utántöltő ilyen kis kiszerelésben. Nagyon praktikus. 

A bejegyzés trackback címe:

https://teszteredmeny.blog.hu/api/trackback/id/tr2616036442

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása