2016-ban indított véleméyblog terméktesztelés témában.

Tesztek és vélemények termékekről

Tesztek és vélemények termékekről

Revolut - Apple Pay megoldás - Ajándék 3000 Ft-tal

2019. szeptember 22. - KaS

Revolut egy elképesztően jó kis INGYENES szolgáltatás és mindenki számára csak ajánlani tudom! Apple PAY lehetőséggel kihagyhatatlan.

https://revolut.com/referral/andrs9phe!G10D14

Ingyen postázzák a kártyát ha ezt a linket használod!

De nem csak a kártya INGYENES, hanem igazából minden. 

  • Nincs számlavezetési díj.
  • Ingyenes bankkártya, nincs éves díja sem, és most ingyen ki is postázzák.
  • Ingyenes pénzfeltöltés bankkártyáról.
  • Ingyenes pénzküldés Revoluton belül.

Még az óvatosabb becslések szerint is már legalább 100.000-en használják a Revolutot csak Magyarországon, ami egyáltalán nem meglepő, hiszen egy remek szolgáltatásól van szó, amivel nem kevés pénzt takaríthatsz meg. Egy normál banknál fizetned kell a kártyáért, a számlavezetésért, a pénzváltásért és még egy rakat dologért, a Revolutnál azonban ezeket mind elfelejtheted. Ha szoktál külföldi oldalakon vásárolni, vagy gyakran jársz külföldön, akkor egész komoly összegeket spórolhatsz meg vele, mert kedvező árfolyamon váltanak, de ha csak itthon használod, akkor is számos előnye van. Most teljesen ingyen igényelhetsz Revolut bankkártyát, aminek éves díja sincs, továbbá ingyenes a pénzfeltöltés, és még kapsz is ajándékba 3000 Ft-ot, amit bármire elkölthetsz. 

 revolut-apple_pay_kartya.jpg

Mi az a Revolut?

A Revolut tulajdonképpen egy virtuális bank, ami nem tart fenn fiókokat, és nincs több ezer vagy tízezer alkalmazottja, ezért nagyságrendekkel olcsóbban tudja adni a szolgáltatásait. Regisztrálhatsz egy fiókot, amihez most ingyen küldenek egy Revolut kártyát. Ez egy teljesen normális, szokványos MasterCard bankkártya, amit szinte bárhol tudsz használni a világon, támogatja a PayPass-t is (érintéses fizetés).

Mivel ez egy “prepaid” kártya, így csak annyit tudsz róla elkölteni, amennyit feltöltöttél rá, nem lehet mínuszba menni, ami nyújt egyfajta biztonságot. Ha pedig már biztonság, a Revolut kártya egy egyszerű mobilos appon keresztül kezelhető, bármikor egy pillanat alatt le tudod tiltani vagy fel tudod oldani, limitet állíthatsz be, vagyis teljes mértékben a te kezedben van az irányítás.

Nagy előnye még a Revolutnak, hogy teljesen ingyen tudsz rá pénzt feltölteni, akár forintban is a már meglévő korábbi bankkártyádról. Ha pedig utána vásárolsz vele, legyen az szinte bármilyen valutában, bankközi árfolyamon történik a váltás, vagyis nem húznak le az árfolyamokkal, amivel rengeteget tudsz spórolni. Persze fizethetsz vele simán forintban is Magyarországon, ennek sem lesz semmi extra költsége.

Szóval, ahogy már az elején is írtam.

Ajánlom mindenkinek, nincs veszíteni való. 

Regisztrálj ezen a linken, nekem 15 perc volt a regisztráció. 

https://revolut.com/referral/andrs9phe!G10D14

 

A bejegyzés trackback címe:

https://teszteredmeny.blog.hu/api/trackback/id/tr5915158200

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása